contact@turnulalb.md 069 13 72 00

Turnul Alb 10 este locația care te va surprinde altfel. La doar 20km de aglomerația capitalei, pe mal de lac, cu priveliște pitorească, Turnul Alb te invită să evadezi în momentul tău de relaxare. Îți punem la dispoziție o serie de facilități și servicii: piscină, restaurant, sală pentru evenimente și Roof Top – terasă cu privește panoramică. Ce ne face deosebiți?! Oaspeții noștri ne identifică ca “Mykonos de Moldova” :).

Piscină

Topește temperaturile verii la Piscina Turnul Alb 10 amenajată cu șezlonguri și saltele. Atractivă și modernă, piscina te întâmpină cu atmosferă de vacanță și relax.
Dimensiunile piscinei sunt de 22m x 9m și adâncimea 1.60m, cu o platformă de 0.70cm.

Tarife Luni-Vineri:
Adult: 200 lei
Copil (5-12 ani): 100 lei
Tarife Weekend:
Adult: 250 lei Copil (5-12 ani): 200 lei
* Copiii până la 5 ani beneficiază de acces gratuit.

CHASE THE SUN THIS SUMMER

CHASE THE SUN THIS SUMMER

Roof Top

Bijuteria Turnul Alb 10 este Roof Top-ul. Atmosferă boemă și emoții senzație! Oaspeții aleg să ia masa la înălțime la propriu, unde savurează priveliștea panoramică spre satul Costești și lacurile Turnul Alb. Ești fan al apusurilor?! Atunci o cină pe Roof e un must!

Vip Zone

Turnul Alb 10 îți pune la dispoziție o zonă individuală pe piscină, unde te poți distra cu prietenii tăi sau organiza un eveniment de până la 20 persoane.

David Zone

Zona unde oaspeții savurează din bucatele Turnul Alb pe piscină în compania bustului David de Michelangelo, în interpretarea sculptorului Alexei Luca. Știai că cel mai mare bust a lui David este la Turnul Alb?! Te așteptăm să faci poze și să folosești hashtag-ul #peumarulluidavid.

PHOTO-2022-08-05-13-05-16

Noi facem sărbătoarea ta de vis. Pentru că evenimentul tău este și evenimentul nostru.