contact@turnulalb.md 069 13 72 00

Turnul Alb te invită să celebrezi evenimentul tău alături de cei dragi. Dispunem de locațiile perfecte pentru evenimente mici și mari de familie, precum și evenimente business în diferite stiluri sau concepte. Te așteaptă o varietate de opțiuni și un meniu versatil și bucate alese, personalizate după preferințele tale.

Sala Turnul Alb 10

Turnul Alb 10 este cea mai nouă sală de la Turnul Alb, cu o capacitate de până la 80 persoane, potrivită pentru evenimentele de familie sau cele business. Datorită stilului minimalist, sala Turnul Alb 10 îți permite încadrarea oricărui decor și realizarea tuturor ideilor. Fiecare eveniment este tratat individual, iar bucatele delicioase și aranjamentul rafinat întrec așteptările oaspeților.

Sala Turnul Alb Family

Spațioasă și festivă, în stil clasic cu detalii moderne, sala Turnul Alb Family are o capacitate de până la 160 persoane. Este perfect potrivită pentru nunți, cumetrii sau zile de nașteri, iar Turnul Alb te surprinde cu un meniu deosebit și variat, pentru ca evenimentul tău să fie unul deosebit și memorabil.

Evenimente în aer liber

Evenimentele în aer liber sunt o alternativă fabuloasă pentru orice tip de petrecere, altfel decât te-ai obișnuit. Pe piscină, pe mal de lac, cu priveliști pitorești, îți vei surprinde invitații cu un nou concept care este puternic promovat în ultimii ani și a devenit un trend foarte solicitat. Capacitatea teritoriului este de până la 300 persoane, iar noi suntem deschiși pentru orice tip de eveniment sau idei deosebite pentru ca evenimentul tău să fie exact cum îl dorești.

Roof Top

Ești în căutarea unei locații ieșite din tipare pentru evenimentul tău?! Atunci impresionează-ți prietenii cu o petrecere la înălțime pe acoperiș. Priveliștea panoramică și apusul senzație te va cuceri. Cu o capacitate de până la 70 persoane Roof Top este locația de vis pentru evenimentele moderne.

Teambuildings

În Republica Moldova activitățile de Teambuilding sau Evenimentele corporative devin tot mai frecvente, iar echipele HR sau conducătorii de companii sunt mereu în căutare de locații și concepte interesante pentru a surprinde colegii și angajații. După statistică, cele mai solicitate locații sunt cele în aer liber, iar la Turnul Alb poți da cea mai tare petrecere pentru colegii tăi. Fie că optezi pentru un Teambuilding la piscină sau pe terase cu diverse activități de grup, aici ai alegere pentru orice stil de eveniment. Meniu tip Fourchette sau individual, fiecare opțiune sau dorință este realizabilă la Turnul Alb.